Benvinguts al nou blog de sc·media!

Hola a tots!

sc·media arrenca una nova etapa de presència a la xarxa amb la creació de la nostra nova plana a Facebook i amb aquest nou blog, des d’on anirem informant de les novetats i notícies de darrera hora que es generin en l’entorn SC-media.

Per aquells que ja ens coneixeu, us recomano que us subscriviu al nostre RSS per estar completament actualitzats del que anem penjant. Aquest blog també intentarà ser un espai en el que generem debat sobre aspectes d’actualitat i d’altres relacionats amb el periodisme i els mitjans de comunicació. Per aquells que visiteu aquest blog per primera vegada, clickeu en l’enllaç Què fem a SC-media per descobrir a què ens dediquem i quines activitats comunicatives estem fent actualment.

En acabat,  comentar-vos que estem preparant la nostra nova web que estarà enllaçada ben aviat en la URL sc-media.es.

2 pensaments sobre “Benvinguts al nou blog de sc·media!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s