Alexandra Sevilla, Gent d’Esquerres (ICV-EUiA): “Les empreses subministradores han de pagar els rebuts, sinó el ciutadà ho fa doblement”

Entrevista amb Alexandra Sevilla, Gramenet Connecta

Entrevista realitzada l’11 de maig de 2015

http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-alexandra-sevilla-gent-d-esquerres_md_4507177_wp_1.mp3″ Ir a descargar

El seu recorregut polític ha estat meteòric si tenim en compte que ha passat de ser una cara poc coneguda a ser regidora de Medi Ambient aquest mandat i ara l’alcaldable d’ICV-EUiA. Alexandra Sevilla (Santa Coloma, 1985) està satisfeta amb gestió de govern en les seves àrees de competència del seu partit, tot i que creu que “hi ha hagut intents d’invisibilitzar la nostra feina”. Deu ser per això que es mostra crítica amb la relació amb els socis de govern, en concret amb el PSC. “Vam creure que canviant la persona farien una transformació total i no ha estat així”, diu. Veu, no obstant, el got mig ple quan es parla de valorar les polítiques dutes a terme que han servit, segons diu, “per aturar el cop”. “Ha estat una relació positiva en tant que s’han tirat endavant moltes polítiques socials”, assegura.

Amb un programa molt similar al de SOMGramenet, amb el que finalment no han arribat a un acord per confluir en la mateixa candidatura, proposa 12 mesures prioritàries, centrades en els drets i serveis socials. Sevilla promet la creació d’una Taula per lluitar contra la pobresa que garanteixi els subministraments bàsics de tots els colomencs. “Les empreses subministradores han de ser les que paguin els rebuts, perquè sinó és la ciutadania la que paga els rebuts doblement”, apunta. També es compromet a obrir un debat ciutadà “sobre els usos d’equipaments municipals com el Miguel Hernández, la Ciba o l’escola Sant Just”.

Alexandra Sevilla en cinc titulars:

“Encara hi ha persones a les que els hi pesa més el passat que no pas les necessitats que té la ciutat i aquesta empenta de mirar al futur”

“La relació amb els socis de govern ha estat positiva en tant que s’han tirat endavant polítiques socials per para el cop”

“Vam pensar que al canviar una persona farien una transformació del que es l’Ajuntament i el projecte de la ciutat i no ha estat així”

“Veiem que el PSC continua posant l’Ajuntament al seu servei i no al de la ciutat”

“No tenim por que SOMGramenet ens prengui terreny”

Vídeo: la seva travessa sobre el resultat de les eleccions municipals

La composició del consistori segons Alexandra Sevilla:

AlexandraSevilla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s