Núria Parlon, PSC Santa Coloma: “M’agradaria que els colomencs valorin l’esforç en l’àmbit de preservar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats”

Nuria Parlon durant l'entrevista amb Gramenet Connecta

Entrevista realitzada el 12 de maig de 2015

http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-nuria-parlon-psc_md_4503569_wp_1.mp3″ Ir a descargar

Aspira a revalidar l’alcaldia de Santa Coloma després d’un mandat difícil, marcat per la crisi econòmica i l’ombra del cas Pretòria. Núria Parlon (Santa Coloma, 1975) repeteix al capdavant dels socialistes colomencs amb la mateixa idea de fa quatre anys: garantir les necessitats socials de tots els ciutadans. És, precisament aquest l’aval amb que es presenta i amb que vol que se la recordi el proper 24 de maig a l’hora d’anar a votar. “M’agradaria que els colomencs valorin l’esforç que hem fet en l’àmbit de preservar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats”, apunta. Promet continuar amb les polítiques socials, las creació de l’ocupació i la transformació del paisatge urbà.

Parlon valora de manera positiva l’acció de govern i la relació amb els socis, ICV-EUiA i CiU, tot i que llença una recriminació en veu alta. “Quan arriba la cursa per a les municipals algunes formacions tenen la necessitat de desmarcar-se i renegar molt de l’acció de govern o arribar a dir que el grup majoritari ha posat l’Ajuntament al servei del seu partit i això no ho puc tolerar perquè no és cert”, comenta. No obstant això, està oberta a pactes en cas que diumenge a la nit, com fa quatre anys, torni a ser la llista més votada. Fins i tot, amb una hipotètica majoria absoluta. Assegura que el seu partit, el PSC, no té enquestes d’intenció de vot, però se sent confiada en poder superar els 12 regidors actuals. “Venim d’una etapa de gestió important, de canvis importants en les maneres de fer i esperem guanyar amb un marge major de confiança”, afegeix.

Núria Parlon en cinc titulars:

“La incorporació d’independents és una manera de deixar clar que el PSC és un partit obert”

“Hem fet tot el que se li pot exigir a un partit davant d’un fet de corrupció com el cas Pretòria”

“Venim d’una etapa de gestió important, de canvis importants en les maneres de fer i esperem guanyar amb un marge major de confiança”

“(Sobre la relació amb els socis de Govern) Si posem en una balança ha estat positiva, hem estat capaços de posar-nos d’acord en el PAM, treballar de manera coordinada”

“Quan arriba la cursa per a les municipals algunes formacions tenen la necessitat de desmarcar-se i renegar molt de l’acció de govern o arribar a dir que el grup majoritari ha posat l’Ajuntament al servei del seu partit i això no ho puc tolerar perquè no és cert”

Vídeo: la seva travessa sobre el resultat de les eleccions municipals

La composició del consistori segons Núria Parlon:

NuriaParlon

**Nota: L’entrevista amb Núria Parlon, alcaldable del PSC al consistori de Santa Coloma de Gramenet, es publica avui perquè hem hagut d’endarrerir l’article sobre la cap de llista del PPC, Laura Rodera per problemes d’agenda. L’ordre de les entrevistes, fins ara, ha estat de menor a major representació en el cosistori actual. Esperem oferir-vos el contingut amb la candidata popular en breu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s