Gramenet Connecta és el podcast de Santa Coloma de Gramenet, un espai radiofònic que recull tota l’actualitat de la ciutat, els personatges més rellevants de la vida colomenca i informació de serveis i recursos per fer més fàcil el teu dia a dia.

Gramenet Connecta, el podcast de Santa Coloma de Gramenet

Els protagonistes són els ciutadans de Santa Coloma, volem parlar sobre la ciutat, la seva gent, totes les iniciatives que s’estan duent a terme al municipi i per això hem creat un espai radiofònic des d’on puguem sentir la veu dels colomencs.

Produït per sc·media i conduït per periodistes professionals, Gramenet connecta neix amb la vocació de recuperar l’esperit de l’antiga Ràdio Gramenet i sembrar la llavor per tornar a engegar una emissora urbana i social que informi els ciutadans i que, sobretot, difongui coneixement i divulgui què s’està fent a la ciutat.

Llistat de Podcasts:


Especials eleccions municipals:

Aitor Blanc, Sóm Gramenet: “L’Ajuntament no ha de tenir tractes amb els bancs que executen desnonaments”
http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-aitor-blanc-som-gramenet_md_4477238_wp_1.mp3″ Ir a descargar

Carles Combarros: “Des de l’ajuntament, hem de posar les bases per fer aflorar tot el potencial de Santa Coloma”http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-carles-combarros-ciu-gramenet_md_4496580_wp_1.mp3″ Ir a descargar

Alexandra Sevilla: “Les empreses subministradores han de pagar els rebuts, sinó el ciutadà ho fa doblement”
http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-alexandra-sevilla-gent-d-esquerres_md_4507177_wp_1.mp3″ Ir a descargar

Núria Parlon, PSC Santa Coloma: “M’agradaria que els colomencs valorin l’esforç en l’àmbit de preservar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats”http://www.ivoox.com/gramenet-connecta-entrevista-amb-nuria-parlon-psc_md_4503569_wp_1.mp3″ Ir a descargar

Les conductores de Gramenet Connecta:


Isabel Martínez, Gramenet Connecta, el Podcast de Santa Coloma de GramenetSóc Isabel Martínez. Sempre he viscut a Badalona, on vaig néixer el 9 d’abril de 1982. He estudiat a l’escola pública i m’he llicenciat a l’UAB. Sóc periodista. M’interessa el periodisme social. I m’apassiona parlar de Santa Coloma. Fa deu anys que vaig començar a explicar què és i què fa la ciutat del marge esquerre del Besòs en mitjans com la desapareguda ‘Ràdio Gramenet’, ‘Fòrum Grama’ o ‘Revista de Santa Coloma’. Durant sis anys (2006-2012) vaig ser redactora a l’edició del Barcelonès Nord del diari ‘El Punt’, cobrint la informació d’aquesta ciutat. Ara treballo a ‘La Vanguardia digital’.
Web: http://margesquerre.com/ · Twitter: @isabel_m_r

Noemí Jansana, Gramenet ConnectaSóc Noemí Jansana, periodista experta en el món 2.0 i les noves tecnologies. He centrat la meva carrera professional en Internet, treballant sempre per a mitjans digitals i m’apassiona l’univers de la Xarxa i el medi social com a agent transformador i de participació de tots els ciutadans en els mitjans de comunicació.
He treballat per a mitjans econòmics i financers com ‘fxstreet.com’ i ‘Bolsamania.com’. Presidenta de sc·media, comunicadors de Santa Coloma de Gramenet, he participat a ‘Ràdio Gramenet’ i he dirigit la desapareguda ‘Revista de Santa Coloma’.
Twitter: @Noemijangi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s