Rodant el documental
Rodatge de Generació SíSí

Sc•media té com a finalitat posar en contacte periodistes amb projectes audiovisuals. Si bé en els nostres inicis ens concentràvem en professionals joves que tot just començaven a treballar, donat l’actual context en el qual s’estan replantejant els fonaments de molts oficis, especialment els dels professionals que treballem en els mitjans de comunicació, hem estat fent una tasca de reciclatge de periodistes, dissenyadors i comunicadors que s’han quedat a l’atur i s’han de posar al dia.

Hem donat l’oportunitat a periodistes i comunicadors a què actualitzessin les seves habilitats i ampliessin les seves competències en audiovisuals, noves tecnologies i web 2.0.

Volem seguir treballant en la mateixa línia i volem comprometre’ns a ajudar a tots els companys del món de la comunicació que es troben en un moment de replantejament de les seves carreres.

Tanmateix, també és la nostra voluntat el fer accessible una bona oferta comunicativa i a un preu competitiu a les entitats i empreses que ho necessitin. Així com oferir formació en les TIC i en redacció periodística, de textos i comunicació a tots els agents de la societat colomenca i del Barcelonès.

Finalment, volem formar joves, dones i emprened@rs en el bon ús de les xarxes socials i donar claus i eines per què s’empoderin en web 2.0 i en puguin treure el màxim profit.