L’Associació de Joves Periodistes de Santa Coloma de Gramenet, sc·media, és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2000 amb la voluntat de posar en contacte periodistes i professionals de la comunicació amb projectes audiovisuals, de premsa escrita o noves tecnologies que es duguessin a terme a la ciutat o al Barcelonès.

Destinada en els seus inicis a ajudar a joves que estiguessin cursant els seus estudis universitaris en Periodisme, Comunicació i Audiovisuals, Publicitat i Disseny o acabessin d’obtenir la seva titulació universitària, a començar la seva trajectòria professional. Així. sc·media ha treballat en diversos projectes al llarg dels anys:

Manteniment i gestió del Canal Joves de Lamalla, a través de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona (2000 – 2009)

Dissenys de cartells i flyers per a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat (2001 – 2006)

Alguns dels nostres dissenys
Dissenys sc·media

Manteniment i Gestió del Canal barcelonesjove.net del Consell Comarcal del Barcelonès (2003 – 2009)

Direcció i edició de la Revista SC, de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (2004 – 2009)

Oferta de cursos per a casals socials de tot el Barcelonès, primer a través del catàleg de la Diputació de Barcelona i després de manera independent (2002 – 2014)

Gravació i edició dels vídeos de Comunicació – Ajuntament Santa Coloma de Gramenet, Web TV (2009 – 2014)
Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCB75HQFmd8BHBXnwGW5f0kg
Canal al Web de l’ajuntament: #scinfo

Rodatge del Documental Generació SíSí, dins el projecte Joves en Xarxa (2011)
Joves en Xarxa té l’objectiu de detectar les dinàmiques juvenils a l’espai públic i orientar-les cap a pràctiques de civisme i actituds emprenedores.
És una iniciativa conjunta de la Fundació Integramenet, l’Obra Social La Caixa i el Servei de Convivència de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Formació en noves tecnologies i bons usos de les xarxes socials als instituts de Santa Coloma de Gramenet dins el projecte Joves en Xarxa (2012 – 2014)